smestaj apartmani cene leto
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu
odmor aktivni odmor ponude turistickih agencija jeftine avio karte Obavesti prijateljaPlitvice

Plitvice se nalaze u kontinentalnom delu Hrvatske na području između Male Kapele i Pljeivice u Lici, a prva pomisao na njih veže se uz prekrasne vodene slapove i mnotvo jezera. Zbog svojih izuzetnih prirodnih lepota uvrtene su na UNESCO listu svetske prirodne batine. Da bi se obiao samo uži dio parka potrebno je i nekoliko dana zbog čega se nude različite rute obilaska zavisno o Vaem vremenu. Vremenske prilike uvek doprinose izgledu jezera, nudeći iznova drugačiji prizor. Neko će reći da je najlepe u proleće kad se ovdje zbilja može osetiti buđenje prirode i cvetanje raznih c...
smestaj Plitvice apartmani cene


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Etno selo Korana odmor u Hrvatskoj


Seoski turizam i odmor na selu» Apartmani Plitvice » Etno selo Korana » Ova strana je pregledana 3149 puta

Etno selo Korana odmor u HrvatskojEtno selo Korana je smješteno u Nacionalnom parku Plitvička jezera, a može poslužiti kao prikaz uzdizanja Hrvatske iz užasa rata jer je obnovom, uz primjenu odgovarajućih arhitektonskih rješenja, postalo jedinstveno mjesto za posjetitelje iz čitavoga svijeta. Kada vidite tradicionalno građene kuće i kristalno čistu rijeku pomisliti ćete da ste u mjestu koje postoji samo u mašti. Nakon kupanja u rijeci možete se okrijepiti uz pripremu jela na roštilju ili nekim tradicionalnim jelima ispod peke i sa žara.
  • Etno selo Korana
  • Adresa: Korana 15, Plitvice
  • Telefon: +385 53 648 215

Ideja za provod

Osim razgledavanja samog Nacionalnog parka imate priliku posjetiti zanimljive destinacije na vrlo kratkim udaljenostima od mjesta gdje odsjedate. Možete izletom u planine uživati u svježem zraku i pogledu koji se pruža, iskušati divlje slapove na raftingu, otići u ribolov na jednu od tri najčišće rijeke na svijetu, razgledati speleološke lokalitete, posjetiti memorijalni centar jednog od najznačajnijih znanstvenika u povijesti, ili iskušati svoje sposobnosti u paintballu.

Ponuđeni sadržaji

Iz svake sobe u kojoj ste smješteni pogled se pruža na bistru rijeku Koranu i prekrasne slapove, a dodatnom ugođaju pridonosi šum slapova koji se nalaze na samo nekoliko metara od kuće. U ljetnim mjesecima možete se i kupati u rijeci koja će vam zasigurno ostaviti dojam kakav se pamti.

Etno selo Korana

Etno selo Korana

Obavesti prijatelja

Cena: Na upit, obuhvata

  • Za detaljnije informacije molimo Vas pozovite  ponuđača

Lokacija:

Kontakt informacije:

  • Etno selo Korana
  • Tip objekta: Etno selo
  • Adresa: Korana 15
  • Mesto: Plitvice
  • Telefon: +385 53 648 215


Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Grcka letovanje 2014, Turska letovanje 2014 Crna Gora
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014