smestaj apartmani cene leto
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu
odmor aktivni odmor ponude turistickih agencija jeftine avio karte Obavesti prijateljaDobre vode - Veliki pijesak

Veliki Pijesak je plaža koja se nalzi u Dobroj Vodi, između Bara i Ulcinja. Pripada barskoj optini i udaljena je 8 km od Bara. Dužina plaže je 298 metara, a povrina 8,046 m2. Plaža je uglavnom kamenita, a na pojedinim mestima peskovita, zbog otvorenog mora talasi su česti. Poznata je po bistroj i čistoj morskoj vodi kao i po bujnoj suptropskoj vegetaciji, spada u palže prve kategorije. Plaža može da primi 2784 kupača. Na plaži ima pored slobodnog dela i deo sa ležaljkama i suncobranima za iznamljivanje, tu su i barovi na plaži ili pored same plaže. Veliki Pjesak je malo turis...
smestaj Dobre vode - Veliki pijesak apartmani cene


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Privatni smestaj Dobre Vode apartmani vila Ponta


Odmor na moru» Apartmani Dobre vode - Veliki pijesak » Vila Ponta » Ova strana je pregledana 6543 puta

Privatni smestaj Dobre Vode apartmani vila PontaVila Ponta se nalazi u naselju Dubrava-Dobre Vode. Privatni smestaj Dobre Vode apartmani vila Ponta. Najbolje ponude za Crnu goru leto 2014 apartmani vila Ponta Dobre vode apartmani.Vila je udaljena od mora 20m, od plaže Veliki Pijesak 80m, od samoposluge 50m, pekare 80m i restorana 60m.
 • Vila Ponta
 • Adresa: Dobre vode, Bar, Dobre vode - Veliki pijesak
 • Telefon: +381 11 / 33 92 648

Ideja za provod

 • Uživanje u moru i suncu,
 • Sportovi na vodi,
 • Restorani,
 • Izleti,
 • Diskoteke, barovi, klubovi,
 • Šetnje po plaži...

Ponuđeni sadržaji

"Vila Ponta" se nalazi u naselju Dubrava-Dobre Vode. Naselje je udaljeno od Bara 10 km, a od Ulcinja 13 km. I sam naziv mesta govori da ima izuzetan prirodan i geografski položaj, naime na samoj je obali mora sa plažom Veliki Pijesak i na samo par kilometara od planine Rumije tako da u toku dana uživate u blagom maestralu sa mora, a noću u osvežavajućem "večernjaku" sa planine. Ova kombinacija klime čini ovo mesto izuzetno lekovitim i pogodnim za respiratorne organe, srčana oboljenja i prijatan odmor.

Vila je udaljena od mora 20m, od plaže Veliki Pijesak 80m, od samoposluge 50m, pekare 80m i restorana 60m.
Smeštajni prostor u vili se sastoji od studia, soba i apartmana, a u okviru njih ima dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni izbor.

Pojedinačno svaki smeštajni kapacitet ima svoj zaseban ulaz, terasu sa pogledom na more, kompletnu kuhinju, po potrebi klimu (fiksnu ili mobilnu) i TV.

Vila raspolaže i sopstvenim parking prostorom sa 4-5 parking mesta.

U pogledu infrastrukture vila raspolaže u dvorištu sa prostorom za odmor i zabavu u hladu vinove loze, ozidanim roštiljem i zabavnim parkom za decu sa toboganom, ljuljaškama, klackalicom i peskarnikom.
Voda je obezbeđena u toku celog boravka.

Za goste koji ne koriste sopstveni prevoz uslužno obezbeđujemo prevoz i dočekivanje gostiju sa aerodroma, železničke i autobuske stanice.

Cena boravka u zavisnosti od perioda sezone, dužine boravka i vrste smeštajase kreće u neto iznosu od 6-12 eura po osobi odnosno za decu do 7 god od 4-5 eur.
Tagovi za Dobre vode: Apartmani Dobre vode, Dobre vode smestaj

Privatni smestaj Dobre Vode apartmani vila Ponta

Privatni smestaj Dobre Vode apartmani vila Ponta


Obavesti prijatelja

Cena: 6 - 12 EUR, obuhvata

 • uslugu smeštaja po osobi dnevno u izabranom terminu

Lokacija:

Kontakt informacije:

 • Vila Ponta
 • Tip objekta: Vila
 • Adresa: Dobre vode, Bar
 • Mesto: Dobre vode - Veliki pijesak
 • Telefon: +381 11 / 33 92 648
 • Mobilni: +381 63 / 349 920


Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Grcka letovanje 2014, Turska letovanje 2014 Crna Gora
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014