smestaj apartmani cene
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Privatni smeštaj Sutomore apartmani vila Ćetković


Odmor na moru » Sutomore » Vila Ćetković » Ova strana je pregledana 27113 puta

Privatni smeštaj Sutomore apartmani vila ĆetkovićPrivatni smeštaj Sutomore apartmani vila Ćetković - Ukoliko se odlučite za letovanje u Vili Ćetković uživaćete u idealnim klimatskim uslovima. Privatni smeštaj Sutomore vila Ćetković. Najbolje ponude za Crnu goru leto 2014 vila Ćetković Sutomore apartmani. Vila se nalazi u podnožju Zagrađa okružena je drvoredima čempresa sa pogledom na Jadransko more.
 • Vila Ćetković
 • Adresa: Čempreska bb, Sutomore - Zagrađe, Sutomore
 • Telefon: +382 (0)30 379-234


Ideja za provod

 • Uživanje u moru i suncu,
 • Sportovi na vodi,
 • Restorani,
 • Izleti,
 • Diskoteke, barovi, klubovi,
 • Šetnje po plaži...

Ponuđeni sadržaji

Ukoliko se odlučite za letovanje u Vili Ćetković uživaćete u idealnim klimatskim uslovima. Vila se nalazi u podnožju Zagrađa, okružena je bujnim mediteranskim rastinjem, starim maslinjakom i drvoredima čempresa sa pogledom na Spičansko polje i Jadransko more. Takvo okruženje gostima pruža mirne i sunčane dane a sveže i prijatne noći.

U blizini su 5 prirodno očuvanih plaža, udaljenih svega 300m do 500m, Maljevik, Štrbina, Nudistička, Galebova i plaža sa lekovitim blatom. Najveća plaža, Maljevik, je centralna i najveća od 5 pomenutih plaža duga oko 250m sa velikim brojem borova i čempresa u njenom zaleđu, a more je izvanredne čistoće. U blizini se nalazi Crni rt, lokacija označena na mapi pomorske arheologije, sa bogatim podvodnim svetom - pravi raj za istraživače morskih dubina.

U samom Zagrađu, tokom jula i avgusta, organizujemo niz manifestacija pod nazivom “Dani Zagrađa”. Program je vrlo raznovrstan sa ciljem da svako nađe sebe u bar ponekoj od manifestacija. U programima prednjače književne i pesničke večeri, izložbe slika i skulptura, pozorišne predstave, revije najboljih guslara, muzičke priredbe, sportska nadmetanja itd.

Poziv da svojim umećem i prisustvom uveličate "Dane Zagradja" upućen je "svim ljudima dobre volje, bez obzira na političko, nacionalno, profesionalno ili bilo koje drugo opredeljenje, a po ugledu na onu Njegoševu:

"Na svijetu ništa ljepše nema, nego lice puno veselosti"

Pozvani ste od srca, dobro nam došli u bilo kom svojstvu i to po mogućstvu ne sami.

U našoj ponudi nalazi se i organizovanje izleta sa obilascima kulturnih i istorijskih znamenitosti Crne Gore, kao što su tvrđava-grad Stari Bar (udaljen 10 km), Ulcinj sa starim gusarskim gradom i velikim peščanim plažama (35 km), Budva sa Svetim Stefanom (30 km), drevni grad Kotor sa prelepim zalivom (55 km), Cetinje sa izuzetnim znamenitostima i Njegoševim mauzolejom na vrh Lovćena (55 – 75 km), manastiri Ostrog i Morača (95 km), Rijeka Crnojevića, Vinska tura i Skadarsko jezero (50 km)…

Nudimo Vam u tri nivoa 5 četvorokrevetnih soba visoke kategorije (studio) sa sopstvenim kupatilom i terasama sa pogledom na more i 9 dvokrevenih, odnosno trokrevetnih soba sa jednim kupatilom na 3 sobe. U sklopu kuće se nalazi restoran sala (60m2) a neposredno ispred velika letnja terasa (100m2).

Redovno snabdevanje vodom iz gradskog vodovoda a za slučaj nestašice posedujemo rezervoar vode kapaciteta 25m3. Parking je obezbedjen za goste, kao i ostale pogodnosti po želji.
Tagovi za Sutomore:
Apartmani Sutomore, Sutomore smestaj

Privatni smeštaj Sutomore vila Ćetković

Privatni smeštaj Sutomore vila Ćetković

Privatni smeštaj Sutomore vila Ćetković

Cena: Na upit

Lokacija:

Kontakt informacije:

 • Vila Ćetković
 • Tip objekta: Vila
 • Adresa: Čempreska bb, Sutomore - Zagrađe
 • Mesto: Sutomore
 • Telefon: +382 (0)30 379-234
 • Mobilni: +382 (0)69 586-582
Portal SmestajApartmaniCene.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Novogodišnja putovanja 2015
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014