smestaj apartmani cene leto
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu
odmor aktivni odmor ponude turistickih agencija jeftine avio karte Obavesti prijateljaUtjeha

Utjeha, uvala maslina kako je metani zovu, nalazi se između Bara i Ulcinja i pripada barskoj optini. Udaljena je 12 km od Bara. To je jako malo mesto i ne tako velika plaža, ali koja ima sve to je potrebno za pravo uživanje i odmor. Plaža je duga 185 metara, a iroka 28 metara, ukupna povrina 5250m2, kapacitet plaže je 1500 kupača. Zbog otvorenog mora talasi su česti. Jedan deo plaže pokriven kamenjem, a ostali delovi su na stenama izbetonirane ploče pretvorene u privatnu plažu. Na plaži postoje restorani i barovi koji pored dnevne varijante nude i noćni provod. Utjeha je svre...
smestaj Utjeha apartmani cene


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Privatni smeštaj Utjeha apartmani Zagora


Odmor na moru» Apartmani Utjeha » Apartmani Zagora » Ova strana je pregledana 1674 puta

Privatni smeštaj Utjeha apartmani ZagoraPrivatni smestaj Utjeha apartmani Zagora. Najbolje ponude za Crnu goru leto 2014 apartmani Zagora Đenovići apartmani. Na atraktivnoj lokaciji između Bara i Ulcinja, na 15-tom kilometru pored magistrale nalazi se objekat Apartmani Zagora koji dominira u prostoru svojom atraktivnošću.
 • Apartmani Zagora
 • Adresa: Utjeha, Utjeha

Ideja za provod

 • Uživanje u moru i suncu,
 • Sportovi na vodi,
 • Restorani,
 • Izleti,
 • Diskoteke, barovi, klubovi,
 • Šetnje po plaži...

Ponuđeni sadržaji

Na atraktivnoj lokaciji između Bara i Ulcinja, na 15-tom kilometru pored magistrale nalazi se objekat Apartmani Zagora koji dominira u prostoru svojom atraktivnošću. Iz njega se pruža veličanstven pogled na čitav zaliv prema Baru i Ulcinju. Od predivne plaže Utjeha udaljen je 80 metara. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se nekoliko atraktivnih lokacija koje su veoma posjećene za vrijeme sezone, kao sto je ostrvo Stari Ulcinj, plaža Veliki Pijesak, stara Maslina itd . Sve to pruža izvanredne mogućnosti za vaš odmor.

Apartmani Zagora, apartmani Utjeha  je privatni smještaj u Crnoj Gori. Objekat ima 5 apartmana a svaki od njih je opremljen  klimom, mini kuhinjom, kupatilom, terasom sa pogledom na more. Parking i voda su obezbedjeni 24 sata.

Na plaži se nalaze brojni restorani, kafiterije, slastičare, prodavnice i brojni noćni klubovi. Preko dana plažu posjećuju turistički brodići sa kojima možete obići i udaljenije plaže na crnogorskom primorju i razlgledati ljepotu crnogorske obale.

Izdavanje soba je moguće tokom cijele godine, a rezervacija putem telefona ili maila je obavezna.
Tagovi za Utjehu:
Apartmani Utjeha, Utjeha smestaj

Privatni smestaj Utjeha apartmani Zagora

Privatni smestaj Utjeha apartmani Zagora

Privatni smestaj Utjeha apartmani Zagora


Obavesti prijatelja

Cena: Pozovite nas!

Lokacija:

Kontakt informacije:

 • Apartmani Zagora
 • Tip objekta: Apartmani
 • Adresa: Utjeha
 • Mesto: Utjeha
 • Mobilni: +382 69 025 795, +382 69 025 798


Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Grcka letovanje 2014, Turska letovanje 2014 Crna Gora
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014