smestaj apartmani cene leto
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu
odmor aktivni odmor ponude turistickih agencija jeftine avio karte Obavesti prijateljaPlanina Tara

Za mnoge s pravom nosi epitet najlepe planine na teritoriji republike Srbije. Zajedno sa Zlatiborom i Zlatarom čini pravi dragulj na ovim prostorima. Po staroj legendi bog Tar, zaljubljen u lepotu ovih predela, odlucio je da ovde provede svoj Božanski zivot, po njemu je i planina dobila ime. Prosečna nadmorska visina Tare je oko 1200 metara, Najniža tacka leži na 291 metru/Jezero Perućac/ nadmorske visine, najvii vrh je Kozji rid na 1591 metru nadmorske visine. Taru odlikuje umereno kontinentalna i planinska klima, sto povoljno utiče na lečenje astme, bronhitisa kao i na celokupn...
smestaj Planina Tara apartmani cene


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Za lep odmor na Tari u okruženju borova, vikendica vila Viki Tara


Odmor na planini» Apartmani Planina Tara » Vikendica Vila Viki » Ova strana je pregledana 7437 puta

Za lep odmor na Tari u okruženju borova, vikendica vila Viki TaraVila Viki se nalazi u blizini nove pošte na Kaluđerskim Barama. Veliko dvorište, vila okružena borovima, učiniće da provedete lep odmor na planini Tari. Udaljenost od restorana Jeremičak je 400 m a od hotela Omorika (bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana...) je 1 kilometar.
 • Vikendica Vila Viki
 • Adresa: Kaluđerske bare, Planina Tara
 • Telefon: 031 / 518 847

Ideja za provod

Obilazak svega sto Tara nudi a to je : Mitrovac , Zaovine ,Predov krst ,Mokra Gora , Perućac ,Drina sa Bajinom Baštom, Zlatibor , Manastir Raču, Ergelu, Hotele Omorika , Beli Bor… i na svakom od ovih mesta naćićete dobro drustvo. Hotel Omorika i  restoran Kurta  imaju ski liftove.

Ponuđeni sadržaji

Vila Viki

Vila Raspolaže sa 2 sobe na spratu  sa po  francuskim ležajem  i jednim dodatnim ležajem za jednu osobu u svakoj sobi.U prizemlju se nalazi dnevni boravak ,kuhinja i kupatilo. Dnevni boravak poseduje trosed. Veliko dvorište ima  nastrešicu sa stolom , klupama i roštiljem u okruženju prelepih borova I ogradama od tuja.Centar sa prodavnicama, terenima za fudbal i tenis udaljen  je  oko 300 metara.

Obavesti prijatelja

Cena: Na upit, obuhvata

 • Uslugu smeštaja

Lokacija:

Kontakt informacije:

 • Vikendica Vila Viki
 • Tip objekta: Vikendica
 • Kategorija: *
 • Adresa: Kaluđerske bare
 • Mesto: Planina Tara
 • Telefon: 031 / 518 847
 • Mobilni: 064 / 402 6066


Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Grcka letovanje 2014, Turska letovanje 2014 Crna Gora
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014