smestaj apartmani cene
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu

Halkidiki letovanje Grčka 2014

Aranžmani turističkih agencija » » Ova strana je pregledana 8177 putaHalkidiki letovanje Grčka 2014Turistička agencija Filip travel, ponuda za letovanje Grčka, Halkidiki 2014. Grčko poluostrvo Halkidiki, sa ukupno 500 kilometara obale, nalazi se na severozapadnom priobalju Egejskog mora. Halkidiki ima tri manja poluostrva, raspoređena kao tri ispružena prsta kojima još dublje zalazi u Egej. Jedno od tri poluostrva, ili prsta, zove se Kasandra po Kasandrosu, kralju Makedonije u drevno doba; drugi prst Sitonija nazvan je po Sitonu, sinu mitološkog boga mora Posejdona; treći se zove Atos po imenu jednog od Giganata koji su u mitološko vreme nastanjivali ovu oblast.
  • Turistička agencija Filip travel
  • Telefon: 011 / 242 4980

Ideja za putovanje

Halkidiki

HANIOTI I PEFKOHORI SOPSTVENIM PREVOZOM

Apartmani Achileas, Hanioti

Lokacija: 150 m od mora, u pešačkoj zoni, u centru mesta Hanioti, na istočnoj obali Kasandre.Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv/sat, kupatilo, Wi-Fi Internet (uz doplatu) , balkon.Apartmani nemaju peškire, a posteljina se menja jedanput za vreme boravka.

Apartmani Asterios, Hanioti

Lokacija: 80 m od mora , u centu mesta Hanioti, nedaleko od glavnog trga.Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, Wi-Fi Internet ( uz doplatu), balkon. U dvorištu je rostilj koji je na raspolaganju gostima.

Apartmani Fanis, Hanioti

Lokacija: 80 m od mora , u centu mesta HaniotiStudiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, Wi-Fi Internet ( uz doplatu) , balkon. 

Apartmani Petrakis, Hanioti

Lokacija: 250 m od mora , u blizini centra mesta Hanioti.Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, Wi-Fi Internet ( uz doplatu) , balkon sa garniturom za sedenje.

Apartmani Sousouras, Hanioti

Lokacija: 150 m od mora , u  blizini centra mesta Hanioti, u mirnijem delu, preko puta hotela Elinotel Apolamare. Vila se sastoji iz niza zasebnih objekata. Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje. Vila poseduje parking prostor kod magistrale koji je na raspolaganju gostima.

Apartmani Diana, Pefkohori

Lokacija: 100 m od mora,  na najlepšoj lokaciji u mestu Pefkohori  u jednoj od najstarijih ulica ovog turističkog centra.Sadržaj: recepcija, kafe - bar (uz konzumaciju pića gosti mogu pratiti srpske TV kanale), parking obezbedjen za goste četvorokrevetnih apartmana. Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja se naplacuje 5 eur po danu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, balkon. Vila poseduje parking prostor obezbedjen za goste četvorokrevetnih apartmana. 

Halkidiki letovanje Grčka 2012
Cena: 170 - 765 EUR, obuhvata

ARANŽMAN OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge.
  • Troškove rezervacije i predstavnika agencije po satnici - rasporedu na info pultu hotela (ne podrazumeva se 24h dežurstvo). 

Cena ne obuhvata

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Fakultativne izlete i individualne troškove putnika;
  • Troškove prevoza
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje Delta Generali standard na 35.000 € osigurane sume. Za iznos uplate se informisati u agenciji jer ona varira od dužine boravka kao i vrste polise (porodično ili individualno).

Lokacija:

Kontakt informacije:

  • Turistička agencija Filip travel
  • Mesto: Filip Travel
  • Telefon: 011 / 242 4980
Portal SmestajApartmaniCene.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Novogodišnja putovanja 2015
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014