smestaj apartmani cene leto
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu
odmor aktivni odmor ponude turistickih agencija jeftine avio karte Obavesti prijateljaFilip Travel

Turisticka agencija Filip Travel doo osnovana je 1993. godine u Beogradu. Bavi se organizacijom aranžmana u zemlji i inostranstvu, prodajom domaćih i međunarodnih avio karata, kao i minibus prevozom putnika.
Filip Travel

Halkidiki

Halkidiki ili Halkidik je poluostrvo u Egejskom moru, u sastavu Grčke, pokrajina Egejska Makedonija. Poluostrvo se nalazi u južno od Soluna, čije je gravitaciono područje. Upravnom podelom od većeg dela poluostrva je obrazovana istoimena Prefektura Halkidiki. Halkidiki leži jugoistočno od Soluna i sa svoja tri poluostrva (Kasandra, Sitonija i Atos) predstavlja jednu od najslikovitijih oblasti Grčke. Svaki delić poluostrva je pravi mali raj na zemlji. Halkidiki je nalazi u severnom delu Egejskog mora. Jedina veza sa kopnom je sa severne strane, a zatvorenost ostrva sa kopna dodatn...
Halkidiki smestaj cene


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Halkidiki letovanje Grčka 2014

Turističke agencije Beograd - ponude » Halkidiki » Turistička agencija Filip Travel » Ova strana je pregledana 5114 putaHalkidiki letovanje Grčka 2014Turistička agencija Filip travel, ponuda za letovanje Grčka, Halkidiki 2014. Grčko poluostrvo Halkidiki, sa ukupno 500 kilometara obale, nalazi se na severozapadnom priobalju Egejskog mora. Halkidiki ima tri manja poluostrva, raspoređena kao tri ispružena prsta kojima još dublje zalazi u Egej. Jedno od tri poluostrva, ili prsta, zove se Kasandra po Kasandrosu, kralju Makedonije u drevno doba; drugi prst Sitonija nazvan je po Sitonu, sinu mitološkog boga mora Posejdona; treći se zove Atos po imenu jednog od Giganata koji su u mitološko vreme nastanjivali ovu oblast.
  • Turistička agencija Filip travel
  • Telefon: 011 / 242 4980

Ideja za putovanje

Halkidiki

HANIOTI I PEFKOHORI SOPSTVENIM PREVOZOM

Apartmani Achileas, Hanioti

Lokacija: 150 m od mora, u pešačkoj zoni, u centru mesta Hanioti, na istočnoj obali Kasandre.Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv/sat, kupatilo, Wi-Fi Internet (uz doplatu) , balkon.Apartmani nemaju peškire, a posteljina se menja jedanput za vreme boravka.

Apartmani Asterios, Hanioti

Lokacija: 80 m od mora , u centu mesta Hanioti, nedaleko od glavnog trga.Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, Wi-Fi Internet ( uz doplatu), balkon. U dvorištu je rostilj koji je na raspolaganju gostima.

Apartmani Fanis, Hanioti

Lokacija: 80 m od mora , u centu mesta HaniotiStudiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, Wi-Fi Internet ( uz doplatu) , balkon. 

Apartmani Petrakis, Hanioti

Lokacija: 250 m od mora , u blizini centra mesta Hanioti.Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, Wi-Fi Internet ( uz doplatu) , balkon sa garniturom za sedenje.

Apartmani Sousouras, Hanioti

Lokacija: 150 m od mora , u  blizini centra mesta Hanioti, u mirnijem delu, preko puta hotela Elinotel Apolamare. Vila se sastoji iz niza zasebnih objekata. Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje. Vila poseduje parking prostor kod magistrale koji je na raspolaganju gostima.

Apartmani Diana, Pefkohori

Lokacija: 100 m od mora,  na najlepšoj lokaciji u mestu Pefkohori  u jednoj od najstarijih ulica ovog turističkog centra.Sadržaj: recepcija, kafe - bar (uz konzumaciju pića gosti mogu pratiti srpske TV kanale), parking obezbedjen za goste četvorokrevetnih apartmana. Studiji: klima uređaj (korišćenje klima uredjaja se naplacuje 5 eur po danu), mini kuhinja sa posudjem i priborom, tv, kupatilo, balkon. Vila poseduje parking prostor obezbedjen za goste četvorokrevetnih apartmana. 

Halkidiki letovanje Grčka 2014
Cena: 170 - 765 EUR, obuhvata

ARANŽMAN OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge.
  • Troškove rezervacije i predstavnika agencije po satnici - rasporedu na info pultu hotela (ne podrazumeva se 24h dežurstvo). 

Cena ne obuhvata

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Fakultativne izlete i individualne troškove putnika;
  • Troškove prevoza
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje Delta Generali standard na 35.000 € osigurane sume. Za iznos uplate se informisati u agenciji jer ona varira od dužine boravka kao i vrste polise (porodično ili individualno).

Lokacija:

Kontakt informacije:

  • Turistička agencija Filip travel
  • Mesto: Filip Travel
  • Telefon: 011 / 242 4980

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Grcka letovanje 2014, Turska letovanje 2014 Crna Gora
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014