smestaj apartmani cene leto
grcka letovanje 2013     Drustvena mreza za putovanja i zabavu
odmor aktivni odmor ponude turistickih agencija jeftine avio karte Obavesti prijateljaBelvi Travel

Belvi Travel, turisticka agencija iz Beograda, Organizuje odmore i putovanja na destinacijama Mediterana, gradovima centralne Evrope i zemljama bliskog i dalekog istoka, leto 2014
Belvi Travel

Lefkada

Lefkada je Grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. U upravnoj podeli Grčke Lefkada zajedno sa nekoliko manjih ostrva čini prefekturu Lefkada. Najveće i najvažnije mesto na ostrvu je istoimeni grad Lefkada. Ukupna povrina ostrva je prko 300 km2. Ostrvo je odvojeno od komna moreuzom, irokim oko 2 km, danas premoćenim mostom na baržama. Severno od ostrva nalazi se Krf, a južno Kefalonija i Itaka. Lefkada je uglavnom krevita i brdovita, mada postoji i nekoliko plodnih dolina. Klima na ostrvu je tipično Sredozemna, sa dugim i toplim letima i blagim i kiovitim zimama. Ostrvo od...
Lefkada smestaj cene


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ponuda letovanje Grčka 2014 Lefkada apartmani

Turističke agencije Beograd - ponude » Lefkada » Turistička agencija Belvi Travel » Ova strana je pregledana 7390 putaPonuda letovanje Grčka 2014 Lefkada apartmaniTuristička agencija Belvi travel, ponuda za letovanje Grčka 2014 Lefkada apartmani. Ostrvo Lefkada, koji se naziva i Lefkas, četvrto je najveće ostrvo u sklopu Jonskih ostrva, posle Zakintosa, Kefalonije i Krfa. Glavni grad je Lefkada koja se nalazi na severoistoku ostrva, i njegovo stanovništvo živi uglavnom od poljoprivrede i turizma.
  • Turistička agencija Belvi travel
  • Telefon: 011 / 322 3300

Ideja za putovanje

Apartmani Cosmopol Nidri

Lokacija: smešten u mirnom delu u centru Nidrija, samo 250 m od lepe šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Poseduje sopstveni veliki bazen sa pool barom i ležaljkama.

Studio 02: moderno opremljena soba sa dva ležaja, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, elektični bokal, posude i pribor za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 03: moderno opremljena soba sa tri ležaja (1 široki ležaj + 1 standardni ležaj), kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, elektični bokal, posude i pribor za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje. Klima se doplaćuje 6€ dnevno. Plaćanje na recepciji.

Apartmani Cosmopol Nidri

Ponuda letovanje Grčka 2014 Lefkada apartmani

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 16:00h iz Beograda (Sava Centar - savska strana), iz Novog Sada (parking Želj. stanica) u 14:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Lefkada je oko 16:00h. 13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
Cena: 79 - 269 EUR, obuhvata

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA: autobuski prevoz na relaciji Beograd-Lefkada-Beograd sa pratiocem grupeusluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeliizabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeliservis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

Cena ne obuhvata

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove zdravstvenog osiguranja - 118 rsd dnevno (odrasla osoba), 83 rsd za decu od 0-18g., 295 rsd za starije od 65g.doplatu za dodatni prevoz Novi Sad - Beograd - Novi Sad u iznosu od 2.000 rsd.

Lokacija:

Kontakt informacije:

  • Turistička agencija Belvi travel
  • Mesto: Belvi Travel
  • Telefon: 011 / 322 3300

Ponude u regionu

Tematski odmor

Portal DalekoOdPosla.com nudi besplatan pregled ideja za putovanje i najpovoljnije cene smeštaja i drugih usluga u dogovoru sa vlasnicima smestaja, ali ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su nam dostavljene, pa Vas molimo da kontaktirate direktno sa oglašavačima.
Sutomore smestaj - sutomore smestaj, Srebrno jezero - srebrno jezero, Grcka letovanje 2014, Turska letovanje 2014 Crna Gora
facebook izrada web sajtova Sva prava zadržana 2014